Genel

Kervansaray Otelleri sahibi Selim Sayılgana silahlı saldırı

Kervansaray Otelleri sahibi Selim Sayılgana silahlı saldırı İstanbul’da Kervansaray Otelleri’nin sahibine Selim Sayılgan’ın aracına bir kişi tarafından silahla ateş edildi. Olayın arkasından ilginç bir dolandırıcılık ve alacak verecek iddiası çıktı. Kervansaray Otelleri sahibi Selim Sayılgana silahlı saldırı detaylar haberimizde…

Kervansaray Otelleri sahibi Selim Sayılgana silahlı saldırı

Olay, dün sabah Kağıthane, Ayazağa’da meydana geldi. İddiaya göre, Kervansaray Otelleri Sahibi Selim Sayılgan, otomobiliyle hareket halindeyken yanına yaklaşan bir otomobilden ateş edildi. Olayda yaralanan olmazken, saldırgan olay yerinden kaçtı. Saldırı sonrasında İstanbul Emniyeti’ne bağlı Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı. Araştırmalarda, ateş eden kişinin kimliği belirlendi. Taksici olan saldırganın niye ateş ettiği de ortaya çıktı.

“Borcu sen ödeyeceksin”

İddiaya göre, Sayılgan’ın sahibi olduğu şirketler geçtiğimiz aylarda harka arzını açıkladı. Borsada işlem gören firmaya yasa gereği bağımsız bir yönetim kurulu üyesi atandı. Yeni yönetim kurulu üyesi, piyasada bazı kişileri dolandırdı. Durumdan haberdar olan Sayılgan kendisine ait şirketleride dolandırdığını iddia ettiği, yönetim kurulu üyesinin görevine son verdi. Saldırıyı düzenleyen taksici, para kaptırdığı iddia edilen kişiye ulaşamayınca, alacağını ‘Borcu sen ödeyeceksin’ diyerek Selim Sayılgan’dan istedi. Kendisinin de aynı kişi tarafından dolandırıldığını öne sürdüğü öğrenilen Sayılgan, ödeme yapmayı kabul etmedi.

Polis peşinde

Sayılgan’dan ödeme alamayan taksicinin işadamını korkutmak için ateş ettiği iddia edilirken, kimliği belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica