Genel

Kılıç: “Kocaeli Gazetecilerinin başı sağ olsun”

Kılıç: “Kocaeli Gazetecilerinin başı sağ olsun”

İnternet Gazeteleri Derneği Başkanı Kılıç, “Yapılan bu mefhum saldırı özgür basına yapılmıştır” dedi

İnternet Gazeteleri Derneği Başkanı Soner Kılıç, Kendi işyerinde kahpece saldırıya uğrayan, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan cesur gazeteci Güngör Arslan’a yapılan mefhum saldırıyı dernek yönetimi olarak şiddetle kınadıklarını söyledi.

Kılıç, “SES Kocaeli Gazetesi imtiyaz sahibi Gazeteci Güngör Arslan’ın sahibi olduğu SES Kocaeli işyerinde görevinin başında çalıştığı sırada kimliği henüz açıklanmayan kişi veya kişilerce vurularak ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını üzüntüyle öğrendik.

Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Güngör Aslan, yoğun bakıma alınarak acil müdahale yapılmıştır. Ancak tüm müdahalelere rağmen aşırı kan kaybından dolayı kurtarılamadı.

İnternet Gazeteleri Derneği Başkanı Soner Kılıç, “Silahlı saldırı sonucu öldürülen bir gazetecidir. Her ne şekilde ve biçimde olursa olsun, hiçbir gerekçe bir gazetecinin öldürülmesini gerektirmez. Gazeteci kamu adına görev yapan emekçidir. Bu saldırı basın dünyasında görev yapan tüm emekçilere yapılmıştır. Biz emekçi gazeteciler olarak saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin en kısa sürede yakalanarak adalet önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Kocaeli Emekçi Gazetecilerin başı sağ olsun” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica