Siyaset

Kılıçdaroğlu; ‘Kendini hain ilan ettiysen o koltuktan kalkacaksın’

Kılıçdaroğlu; ‘Kendini hain ilan ettiysen o koltuktan kalkacaksın’ İstanbul ile ilgili ‘Biz bu şehre ihanet ettik. Ben de bundan sorumluyum’ diyor. Hainler devlet yönetemez. Bakın şu kuleler ihanet kuleleridir. Bu kuleleri yıkın dediler yıkmadılar mahkemeye gidildi Danıştay karar verdi yıkın dedi. Danıştay’ın kararını hiç kimse takmadı. İhanet ettik diyor şimdi hain kim? Sensin hain başka kim olabilir ki? Kılıçdaroğlu; ‘Kendini hain ilan ettiysen o koltuktan kalkacaksın’ detaylar haberimizde…

Kılıçdaroğlu; ‘Kendini hain ilan ettiysen o koltuktan kalkacaksın’

“Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün sırlarını ‘kozmik oda’yı terör örgütüne teslim eden vatan hainidir”

CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Sen Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün sırlarını ‘Kozmik Oda’yı terör örgütüne teslim eden vatan hainidir. Bunun hesabını verdin mi vermedin. Hesabını vereceksin. Her seferinde aldatıldık, kandırıldık diyor. Zeka yetersizliği vardır birisi gelir kandırır ben bunu anlarım ama ihanet farklı bir şeydir. İhanette aldatma ve kandırma yoktur. İhanette doğrudan siz tasarlıyorsunuz uygulamaya koyuyorsunuz” açıklamasında bulundu.

“Danıştay ‘Yıkacaksın’ diyor yapan adam ‘Yıkmam’ diyor”

Kılıçdaroğlu, “Sayın Erdoğan bir açıklama yapıyor İstanbul ile ilgili ‘Biz bu şehre ihanet ettik. Ben de bundan sorumluyum’ diyor. Hainler devlet yönetemez. Bakın şu kuleler ihanet kuleleridir. Bu kuleleri yıkın dediler yıkmadılar mahkemeye gidildi Danıştay karar verdi yıkın dedi. Danıştay’ın kararını hiç kimse takmadı. İhanet ettik diyor şimdi hain kim? Sensin hain başka kim olabilir ki? Siluetleri yık diyoruz Kültür Bakanlığı, Danıştay ‘Yıkacaksın’ diyor yapan adam ‘Yıkmam’ diyor. Erdoğan ‘Yıkmıyorsan ben senle küstüm.’ Geçen gün yine oturdular yan yana beraber kurdele kestiler ne biçim küsmeymiş bu?” diye konuştu.

“Kendini hain ilan ettiysen o koltuktan kalkacaksın”

Kılıçdaroğlu, “Kalkmışlar ‘İhanet ettik hala da devam ediyoruz’ diyor. Kendini hain ilan ettiysen o koltuktan kalkacaksın. Bu ülkeye ihanet eden o koltukta oturamaz. Erdoğan ihanetini itiraf ediyor itiraf ettiği için teşekkür ederiz. Bize bu fırsatı verdi kendisine yürekten teşekkür ediyorum. Benim haberim yoktu diyemez” dedi.

“Erdoğan diyor ki ‘Yıkmıyorsan ben seninle küstüm.’ ‘Danıştay kararıyla yık’ demiyor”

Sayın “Erdoğan açıklama yapıyor. ‘Biz bu şehre ihanet ettik ben de bundan sorumluyum’ diyor. Hainler devlet yönetemez. 16/9 kuleleri ihanet kuleleridir. Danıştay kararını hiç kimse takmadı. Hukuk yok ki. Ben bildiğimi okurum diyor. Şimdi ihanet ettik diyor. İhanet ettiysen hain kim? Sensin! ‘Silueti yık’ diyoruz yapan adam ‘ben yıkmam’ diyor. Erdoğan diyor ki ‘Yıkmıyorsan ben seninle küstüm.’ ‘Danıştay kararıyla yık’ demiyor. Geçen yine beraber kurdele kestiler. Hainliğe hala devam ediyoruz diyor. Kendini hain ilan ettiysen o koltuktan kalkacaksın. Nurettin Sözen’i hatırlayın. Otelin kaçak katlarını devletten destek almadan tıraşladı. Bunların yatacak yeri yok bunlar sadece doların yeşilini seviyorlar. İhanetini itiraf ediyor, teşekkür ederiz. Etmese böyle konuşamazdık. Kendisine yürekten teşekkür ediyorum. ‘Benim haberim yoktu’ diyemez. Bir bakanı vardı uzun yıllar TOKİ başkanlığı yaptı. Bir bakanı Çevre ve Şehircilik bakanlığı yaptı. Ne dedi? Ne yaptıysam Erdoğan’ın talimatıyla yaptım dedi. İstifa etti. O etmedi. İhanete devam edecek.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica