Siyaset

Kılıçdaroğlu Kongreden çıkan Meral Akşeneri makamında ziyaret edecek

Kılıçdaroğlu Kongreden çıkan Meral Akşeneri makamında ziyaret edecek Görüşme öncesi açıklama yapan Akşener, “İttifak ile ilgili bir bilgim yok. Herhangi bir irtibatımız yok. Fakat Sayın Kılıçdaroğlu kongre sonrası ‘Hayırlı olsun’ ziyareti yapacak. Perşembe günü için randevulaştık. Ben bir kere başından aday olduğumu söyledim” dedi. Kılıçdaroğlu Kongreden çıkan Meral Akşeneri makamında ziyaret edecek detaylar haberimizde…

Kılıçdaroğlu Kongreden çıkan Meral Akşeneri makamında ziyaret edecek

Kılıçdaroğlu – Akşener görüşmesi Perşembe günü…

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile perşembe günü İYİ Parti genel merkezinde bir araya gelecek.

“Sayın Kılıçdaroğlu kongre sonrası ‘Hayırlı olsun’ ziyareti yapacak”

Görüşme öncesi açıklama yapan Akşener, “İttifak ile ilgili bir bilgim yok. Herhangi bir irtibatımız yok. Fakat Sayın Kılıçdaroğlu kongre sonrası ‘Hayırlı olsun’ ziyareti yapacak. Perşembe günü için randevulaştık. Ben bir kere başından aday olduğumu söyledim” dedi.

İstanbul Beyazıt’ta bulunan Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti

Akşener, esnaflarla sohbetinde, “Ekonomiyi sadece inşaat sektörünün üzerine oturttular. Sayın Erdoğan’ın ekonomik görüşü sadece inşaat üzerinde yürüdü.

“Her sabah Dolar ve Avro 2 kuruş arttığında 4.5 milyar Dolar borcumuz artıyor”

OHAL ile yönetilen bir ülkede ne yerli ne de yabancı yatırımcı gelip de yatırım yapmaz. Bizim özel sektörün tamamının borcu Avro dolar üzerinden. Ben kalbim titreyerek bakıyorum, her sabah haberlerde Dolar ve Avro 2 kuruş arttığında 4.5 milyar Dolar borcumuz artıyor. Tedbir alınması lazım ama ekonomiyi yöneten kişiyle Cumhurbaşkanı kavga ediyor, ya böyle bir ülke olur mu? Burada güven sağlanır mı?” diye konuştu.

“Ben bir kere başından aday olduğumu söyledim”

İttifaka ilişkin soruları yanıtlayan Akşener “İttifak ile ilgili bir bilgim yok. Herhangi bir irtibatımız yok. Fakat sayın Kılıçdaroğlu kongre sonrası ‘Hayırlı olsun’ ziyareti yapacak. Perşembe günü için randevulaştık. Ben bir kere başından aday olduğumu söyledim. Ya herru ya merru şeklinde gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

Akşener esnaf odasını da ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların fotoğraf çektirdiği Akşener, daha sonra Kapalı Çarşı’dan ayrıldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica