Siyaset

Kılıçdaroğlu Partisinin Kocaeli il binasının açılışını yaptı

Kılıçdaroğlu Partisinin Kocaeli il binasının açılışını yaptı Kılıçdaroğlu Kocaeli ziyaretinin ilk ayağı Gölcük’te bulunan My Liva Restaurant’ta STK temsilcileriyle ve muhtarlarla bir araya geldi. Gölcük ziyaretinin ardından Posco işçilerini ziyaret ederek işçilerin sorunlarını dinledi. Kılıçdaroğlu Partisinin Kocaeli il binasının açılışını yaptı detaylar haberimizde…

Kılıçdaroğlu Partisinin Kocaeli il binasının açılışını yaptı

Gölcük STK’lar, Posco işçileri, Ticaret odasında işadamları ve İl binasında üyeleriyle

Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli ziyaretinin ilk durağı Gölcük oldu. Kılıçdaroğlu Gölcük’te bulunan My Liva Restaurant’ta muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Gölcük ziyaretinin ardından Posco işçilerini ziyaret ederek işçilerin sorunlarını dinledi. İşçilerle görüştükten sonra Kocaeli Ticaret Odası’na geçen Kemal Kılıçdaroğlu iş adamlarıyla da bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilimizdeki ziyaretlerinin son durağı ise yeni il binası oldu. Kılıçdaroğlu yeni il binasına gelerek binanın açılış programını gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak CHP il binasının açılışına katıldı

Açılışa; Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, Tahsin Tarhan, Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Hikmet Erenkaya, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İYİ Parti Kurucu Üyesi Ruhittin Sönmez, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgü, Biz İzmitiz Grubu Başkanı Hüseyin Erol ve parti üyeleri katıldılar.

“2019’da 2 tercih var önümüzde. Birisi demokrasi diğeri de otoriter yönetim”

Binanın açılış programında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Yeni binanız güzel. Bu binalar çalışma alanlarımız. Gelecek için hep beraber bu güzel binalarda çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Ülkenin durumu kötü… Yarın ne olacak kimse bilmiyor. Biz bu ülkenin umuduyuz. Biz bu ülkenin geleceği için çok çalışmalıyız. Türkiye’de huzur olsun istiyoruz. Bir ada yaşamak istiyoruz. 2019’da 2 tercih var önümüzde. Birisi demokrasi diğeri de otoriter yönetim” dedi.

“Bizim yönetimimizde her kuruşun hesabı verilecektir”

“Türkiye’de görüşü ne olursan olsun. Nerede yaşarsan yaşasın, hep birlikte tutumumuz demokrasiden yana olmalı” diyen Kılıçdaroğlu; “Tek adam yönetimi 21. Yüzyılda Türkiye’ye yakışmıyor. 21. Yüzyılda insanlar düşüncelerini özgürce dile getirilmeli. Yakında umarım tekrar görüşürüz. Leyla Atakan’ın bize bıraktığı miras var. Biz bu mirasa çok daha ileri taşıyacağız. Hep birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni alacağız. Bizim yönetimimizde her kuruşun hesabı verilecektir. Bu kenti yönetmeye talibiz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica