Siyaset

Kılıçdaroğlu ve Akşener Pazartesi günü görüşecek

Kılıçdaroğlu ve Akşener Pazartesi günü görüşecek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 24 Haziran seçimlerinden sonra, parlamenter sisteme geçişin yol haritasını belirlemek için, Millet İttifakı’nda yer alan partilere toplantı çağrısı yapmıştı. Kılıçdaroğlu ve Akşener Pazartesi günü görüşecek detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Kılıçdaroğlu ve Akşener Pazartesi günü görüşecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, pazartesi günü bir görüşme gerçekleştirecek.

Geleceği değerlendirecekler…

24 Haziran seçimlerine yoğun kampanyalarla sürdüren Millet ittifakında yer alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçim sonrasını değerlendirmek ve kararlar almak üzere bir araya gelecek.

Meral Akşener çağrı yapmıştı…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 24 Haziran seçimlerinden sonra, parlamenter sisteme geçişin yol haritasını belirlemek için, Millet İttifakı’nda yer alan partilere toplantı çağrısı yapmıştı.

Pazartesi günü saat 11,30’da bir araya gelecekler…

Çağrının ardından ilk toplantı Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında gerçekleşecek. Görüşmenin, 4 Haziran Pazartesi günü, saat 11.30’da yapılacağı belirtildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica