Siyaset

Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu ittifak konusunu görüştüler

Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu ittifak konusunu görüştüler Kemal Kılıçdaroğlu ve Temel Karamollaoğlu‘nun bir araya geldiği ittifak görüşmesinde, taraflar genel bir ittifak içinde olmayacaklarını fakat Anadolu’da dirsek teması içinde bulunacaklarını iletti. Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu ittifak konusunu görüştüler detaylar haberimizde…

Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu ittifak konusunu görüştüler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Genel Merkezi’nde görüştü.

Yerel seçimde ittifak konusunun ele alındığı görüşmeye Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı da katıldı.

Görüşme sonrası kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu ile dış siyasetten ekonomik krize birçok konuyu olabildiğince ayrıntılı konuşmaya çalıştıklarını, fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

“Anadolu’da dirsek teması olacak”

Temel Karamollaoğlu ise, ziyaretinden dolayı Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarına teşekkür etti.

“Her siyasi parti farklı görüşlere sahiptir”

“Bu seçimlere giderken bir gerginlik olmasın. Her siyasi parti farklı görüşlere sahiptir, bu farklılık bizim için zenginlik olmalı” diyen Karamollaoğlu ittifak için “Biz genel bir ittifakın söz konusu olmadığını söylemiştik, her seçim bölgesinde seçime girme gayretinde olacağız. Anadolu’da çeşitli yerlerde yeri geldiğinde dirsek teması olacağını ifade etmiştik” dedi.

“İttifak olmaz ama bir dirsek teması olabilir”

Temel Karamollaoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada da ittifak için “İttifak olmaz ama bir dirsek teması olabilir” ifadelerini kullanmıştı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica