Siyaset

Kılıçdaroğlu’nun öğretmenlere çağrısı

Kılıçdaroğlu’nun öğretmenlere çağrısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öğretmenlere yönelik kariyer sınavının rencide edici olduğunu belirterek makul bir çözüm bulmak üzere çağrı yaptığını hatırlattı

İktidar tarafının söz konusu çağrısına yanaşmadığını bildiren CHP lideri, “Öğretmenlere sesleniyorum; bu saygısızlığa katlanmak zorunda değilsiniz, bu sınava girmeyin” dedi.

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından, “Sizleri incitmeyecek çözümü seçimden sonra birlikte konuşarak buluruz” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından şu sözlere yer verdi:

“Öğretmen kariyer sınavı rencide edici olduğu için daha makul bir çözüm bulmak üzere çağrı yapmıştım. Yanaşmadılar. Öğretmenlere sesleniyorum; bu saygısızlığa katlanmak zorunda değilsiniz, bu sınava girmeyin. Sizleri incitmeyecek çözümü seçimden sonra birlikte (konuşarak) buluruz.”

Kılıçdaroğlu, öğretmen adaylarının gireceği ‘başöğretmenlik sınavı’na dair “Ömrünün yarısını evlatlarımızı yetiştirmeye adamış öğretmenlerimizin sınava tabi tutulması onur kırıcı bir davranıştır. Gelin birlikte bu işi daha makul bir şekilde çözelim” demişti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica