İGF

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan’dan ahde vefa

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, belediye eski başkanı merhum Av. Mehmet Abdi Bulut’un adını ve hatırasını yaşatacaklarını söyledi

KİLİS (İGFA) – Başkanlığı döneminin etkin projelerinden olan ve belediye tarafından satın alınarak yıkımı gerçekleştirilmeden kısa bir zaman önce vefat eden Kilis’in eski Belediye Başkanı Av. Mehmet Bulut, pasajların üstünde bulunan ucube binanın yıkımını göremeden ahirete intikal etmişti.

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan yıkımı biten binanın yan duvarlarını farklı renklere boyattırdıktan sonra Merhum Başkan Abdi Bulut’un dev fotoğrafını astırdı.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, şehrin yetiştirmiş olduğu ender şahsiyetlerden, mütevaziliğiyle ve dürüstlüğüyle Kilislilerin gönlünde taht kurmuş, 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin başkanı olabilmeyi başarmış, her zaman iyi bir baba, iyi bir kardeş, iyi bir dost, iyi bir lider, iyi bir dava arkadaşı ve en önemlisi iyi bir insan olarak hatırlayacakları merhum Belediye Başkanı Av.Mehmet Abdi Bulut’un adını ve hatırasını yaşattıklarını ve yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.

 

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica