İGF

Kilis’te koca dehşeti yaşandı

Kilis’te bir hafta önce kocası tarafından öldüresiye dövülen genç kadın beyin kanaması geçirdi. 3 kez kalbi duran ve hastanede yaşam mücadelesi veren Fatma Gül Özyer, verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Hududeli Gazetesi(KİLİS )- Kilis’te, bir kişi 20 gün önce doğum yapan eşini tekme tokat döverek hastanelik etti. Beyin kanaması geçiren ve 3 kez kalbi duran kadın hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Kilis’in Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi’nde meydana gelen olayda Mahmut Özyer, eşi Fatmagül Özyer’i bilinmeyen bir nedenle darp etmeye başladı. 1,5 yıllık evli olan ve 20 gün önce doğum yapan kadın dakikalarca tekme tokat dövülürken, yardım çığlıklarını duyan komşuları durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Eve gelen  ve bir kez kalbi duran 27 yaşındaki kadın ilk müdahalenin ardından Gaziantep’e sevk edildi.

Kızının yaşam mücadelesi verdiği hastanede gelecek iyi bir haberi bekleyen acılı baba Ahmet Çetin, “Bir baba olarak yüreğim yanıyor. Hiç kimseye Allah bu acıyı yaşatmasın. Bugüne kadar da kızıma hep şiddet uygulamış ama kızım bize hiç söylemedi. Kızımın, burnunda kırık, beyin kanaması, kalp durması, vücudunun her tarafı morluk içerisinde. Damadım tarafından darp ediliyor ve öldü diye de bırakılıyor. Hayvanların bile yapamayacağı bir şekilde kızımı öldüresiye darp etmiş. ” diye konuştu. Acılı Anne ise, “Her gün bir ümitle bekledik ama o ümitler bugün bitti ve kızım vefat etti.” ifadesini kullandı.

Genç kadını öldüresiye döven koca, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen Mahmut Özyer tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica