İGF

Kilis’te Mevlid-i Nebi bilgi yarışması

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Türkiye genelinde üniversite öğrencilerine yönelik, üçüncüsünü düzenlediği Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması’nda dereceye girenler, Kilis Valisi Recep Soytürk tarafından ödüllendirildi.

KİLİS (İGFA) – Pandemi koşulları nedeniyle çevrim içi ortamda gerçekleştirilen yarışmaya Kilis’ten yüzlerce öğrenci başvurdu.

Yarışmada dereceye girerek ödül almaya hak kazanan öğrenciler için Valilik makamında gerçekleştirilen törende, kızlardan birinciliği elde eden Fatma Saadet Güdücü ve erkeklerden birinciliği elde eden Serkan Yeniekinci’ye Vali Recep Soytürk hediyelerini verdi.

Kilis İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, il müftü yardımcıları ile il gençlik koordinatörlerinin katıldığı ödül töreninde konuşan Kilis Valisi Soytürk, “Bu yarışmanın sonucunu herkes görecek ve böylece kendinize olan güveniniz artacak. Böyle ulvi bir konuda yarışmaya katılmak, dereceye girmek gurur vesilesi. Her yarışma bir emek ister ve bu emeği sergilemeden hiçbir şey elde edilemez. Emek harcayarak bunun sonucunda da bir netice elde etmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum.” dedi.

Yarışmada birinci olanlara Cumhuriyet altını, ikinci ve üçüncü olanlara yarım altın, dördüncü ve beşinci olanlara çeyrek altın, altı, yedi, sekiz, dokuz ve onuncu olanlara başkanlık yayınlarından oluşan Kur’an Yolu Tefsir Meal seti ve çeşitli kitap hediye setleri verildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica