Genel

Kim Kardashian ve Donald Trump telefonda af görüştüler

Kim Kardashian ve Donald Trump telefonda af görüştüler ABD’li reality show yıldızı Kim Kardashian, tahliye edilmeksizin müebbet hapis cezası alan 63 yaşındaki Alice Marie Johnson’u affetmesi için Donald Trump ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı. Kim Kardashian ve Donald Trump telefonda af görüştüler detaylar haberimizde…

Kim Kardashian ve Donald Trump telefonda af görüştüler

Kim Kardashian, geçtiğimiz aylarda şiddet içermeyen uyuşturucu suçuna rağmen ömür boyu hapis cezası alan ve 21 yıldır içeride olan beş çocuk annesi mahkum Alice Marie Johnson’ın (63) durumunu sosyal medyadan öğrenip harekete geçti.

Kardashian, sonunda ABD Başkanı ile görüşmeyi başardı…

Önce Johnson’ın avukatı Shawn Halley’le birlikte Donald Trump’ın damadı ve danışmanı Jared Kushner ile de bağlantı kuran Kardashian, sonunda ABD Başkanı ile görüşmeyi başardı. 37 yaşındaki televizyon yıldızı Alice Marie Johnson’ın cezasının hafifletilmesiyle sonuçlanan görüşmeyle ilgili bilinmeyenleri ünlü komedyen Jimmy Kimmel’a anlattı.

Trump’ın kendisini aradığında fotoğraf çekiminde olduğunu söyleyen Kim Kardashian sözlerine şöyle devam etti:

“Çıplaktım ve telefonum çaldı”

“Donald Trump beni aradığında Steven Klein’ın fotoğraf çekimindeydim. Eğer Steven Klein’ı tanıyorsanız nasıl fotoğraflar çektiğini bilirsiniz. Çıplaktım ve telefonum çaldı. Hemen üstüme bir şeyler alıp telefonu açtım”

“İnanamıyorum gerçekten başkanın çalışma ofisindeyiz”

Görüşmenin detaylarına değinen 37 yaşındaki televizyon yıldızı “Görüşmenin en başında ilk söylediğim şey ‘İnanamıyorum gerçekten başkanın çalışma ofisindeyiz!” demek oldu.

“Başkan hakkında söyleyebileceğim kötü bir şey yok”

Kardashian “Başkan Trump ile görüşmemizden oldukça umutluyum. Başkan hakkında söyleyebileceğim kötü bir şey yok. Daha güzel şeylerin olacağından eminim” dedi.

Alice Marie Johnson, ABD’de ilk kez şiddet içermeyen uyuşturucu suçu için ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı…

63 yaşındaki Alice Marie Johnson, 1996 yılında bir uyuşturucu dağıtım şebekesinin üyesi olma suçlamasıyla hapse atılmıştı. Ve ABD’de ilk kez şiddet içermeyen uyuşturucu suçu için ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı. Johnson’un, ABD eski Başkanı Obama döneminde, şiddet içermeyen suçlardan dolayı hüküm giyen 231 kişiyi bağışlamasıyla Aralık 2016’da tahliye edilmesi bekleniyordu. Ancak, Johnson bu aftan yararlanamadı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica