Genel

Kocaeli Barosunun ertelenen kongresi Haziran’da

Kocaeli Barosunun ertelenen kongresi Haziran’da … Kocaeli Barosu’nun 36’ıncı Olağan Genel Kurulu 5-6 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacak. detaylar haberimizde…

Kocaeli Barosunun ertelenen kongresi Haziran’da

Kocaeli Barosu 36’ıncı Olağan Genel Kurulu 3 Ekim tarihinde pandemi nedeniyle yapılamamış, genel kurul Aralık ayına ertelenmişti. İçişleri Bakanlığı’nın genelgesinin ardından yine iptal edilen genel kurul ile ilgili tarih netleşti. Baro Başkanı Avukat Bahar Gültekin Candemir genel kurulun Haziran ayında yapılacağını söyledi. Kongre, 5-6 Haziran tarihlerinde, çoğunluk sağlanamadığı taktirde 12-13 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Başkan Candemir , “Haziran’ın ilk ve ikinci haftası için gün aldık. Ekim ayında biz kongrelerimizi yapabilirdik. Engellendik… Devamında yine tarih aldık o da iptal edildi. Baroların kongrelerinin yasaklandığı dönemde siyasi partilerin kongrelerine devam edildi. Bu konuda hukuka uygun ve adil davranılmadı. Tabi ki öncelikle sağlık. Biz günümüzü aldık, bu günle ilgili ümidim sadece kongre değil, artık sağlığa kavuşalım. Uygun koşullar olursa ümit ederim yapabiliriz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica