Ekonomi

Kocaeli Büyükşehir E-Gençlik’te yeni girişimciler yetişiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanan Büyükşehir E-Gençlik projesi kapsamında Kocaeli Üniversitesi Teknopark işbirliği ile Girişimcilik Merkezi kuruldu.

KOCAELİ(İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Üniversitesi işbirliğinde kurulan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Girişimcilik Merkezi’nde genç girişimcilere Teknoloji ve Girişimcilik anlamında gerekli olan bütün desteklerin yanı sıra eğitim, seminer, mentörlük ve şirketleşme gibi konularda öncülük ediyor. Bu kapsamda Girişimcilik Eğitimi, Proje Yazma ve Yönetme, Sosyal Medya Yönetimi ve Dijital Pazarlama, Yazılım ve Bilişim Sistemleri ile Hızlandırma Programları konularında faaliyetler düzenlenecek.

Kocaeli Üniversitesi Teknopark iş birliği ile kurulacak olan ön kuluçka merkezi içinde firmasını kuran girişimciler yüksek vergi muafiyetlerinden de faydalanabilecek. Bu kapsamda; KDV istinası, kurumlar vergisi istinası, personel SGK katkı payı P muafiyet ve personel bordrosundaki gelir vergisinden muafiyet sağlanacak.

Bilgi Güvenliğinde Sızma Testi, Sızma Testlerinde Keşif ve Bilgi Toplama Çalışmaları, Sosyal Mühendislik ve Son Kullanıcıyı Hedef Alan Saldırılar, Host/Ağ/Port Keşif ve Tarama Çalışmaları, Açıklık Tarama ve Zafiyet Tespit Yazılımları, Metasploit kullanımı, Yerel Ağ Saldırı Yöntemleri, Firewall, IDS/IPS ve İçerik Filtreleme Sistemlerini Atlatma, İçerik Filreleme Atlatma Teknikleri, DOS/DDOS Saldırıları ve Korunma Yöntemleri, Kablosuz Ağlara Yönelik Saldırılar, WEB Uygulama Güvenliği ve Hacking Yöntemleri, Parola Kırma Saldırıları ve Şifreleme Teknolojileri, TCP/IP Protokol Ailesi Zafiyet Analizi, Paket Analizi, Sniffing konularında girişimciler eğitimlerini tamamlayacak.

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica