Genel

Kocaeli Büyükşehir, Gebze bölgesinde tüm imkanlarını seferber etti

Kocaeli Büyükşehir, sorumluluğunda olan Gebze bölgesindeki parklarda kar temizleme işlemi yapıyor.

KOCAELİ (İGFA)-Hafta sonu tüm kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışına karşı yoğun bir mücadele başlatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, karla mücadele seferberliğini sürdürüyor. Kocaeli genelinde yoğun kar yağışının başlamasıyla birlikte sahaya inen Büyükşehir, tüm ekip ve ekipmanlarıyla birlikte çalışmalarını 24 saat aralıksız şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Gebze bölgesinde de yoğun bir kar mesaisi yaşanıyor. Etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle alarma geçen Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, tüm ekipmanları ile birlikte Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde teyakkuz halindeydi. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler,
sorumlu olduğu alanların tamamında tuzlama, yol açma ve kaldırım temizliği gibi yaşamı olumsuz etkileyebilecek noktalarda pek çok çalışma gerçekleştirdi.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Büyükşehir’in sorumluluğunda olduğu parkları ise merdiven, kaldırım ve yaya geçidi köprülerinde solüsyon çalışması yaparak kardan temizliyor. Bu bağlamda Gebze bölgesinde Büyükşehir’in idaresinde bulunan Tatlıkuyu Vadisi Mesire Alanı, Gaziler Dağı Tabiat Parkı, Çayırova Çağdaş Kent Mesire Alanı, Darıca Balyanoz Koyu Parkı, Darıca Millet Bahçesi ve Dilovası Sahil Parkı’nda görev yapan yaklaşık 200 personel, kar yağışı ile birlikte ortaya çıkabilecek olumsuzlukları en aza indirmek için yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Kar yığınlarını kaldırıp buzlu alanları temizleyen ekipler, vatandaşların günlük yaşamlarını daha rahat sürdürebilmesi için gereken çalışmaları yerine getiriyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica