Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Kocaeli Cımbızdere hayat bulacak

Kocaeli’de Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla vatandaşa yeni haliyle hizmet verecek Derince Cımbızdere Mesire alanı, gün geçtikçe şekilleniyor.

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla yenilenerek daha modern hale getirilmeye çalışılan Derince Cımbızdere Mesire Alanı'nda vatandaşların dinleneceği, spor yapabileceği ve keyifli vakit geçirebileceği mesire alanına farklı branşlarda sahalar, fitness aletleri ve birbirinden güzel şehir mobilyaları oluşturuluyor. Çalışmaların yoğun bir şekilde ilerlediği mesire alanı gün geçtikçe daha güzel bir hal alıyor.

Proje kapsamında 21×35 ebadındaki futbol sahasının çelik, drenaj, mıcır dolgu, taş duvar işleri ile çelik imalatları bitirilirken sahanın zemin işlerine devam ediliyor. Kaba inşaat çalışmaları bitirilen sosyal tesis binasının duvar ve çatı imalatlarıyla ince işçilikler yapılıyor.

Önümüzdeki günlerde çocuk oyun grubunun montajı yapılacakken yürüyüş yolunun çevresine ağaçlandırma ve peyzaj çalışmasının da gerçekleştirileceği öğrenildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica