Sağlık

Kocaeli Demokrasi Girişimi Kocaeli Tabip Odasını ziyaret etti

Çelik; "Halkın yanında yer alan her kurum bu saldırılarla karşı karşıya kalmaya devam edecek"

Kocaeli Demokrasi Girişimi Kocaeli Tabip Odasını ziyaret etti … Kizir; “Linç kampanyasına maruz bırakılan Türk Tabipleri Birliğini, doktorları, sağlık çalışanlarının yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz” dedi. detaylar haberimizde…

Kocaeli Demokrasi Girişimi Kocaeli Tabip Odasını ziyaret etti

Hedef haline getirilen Türk Tabipleri Birliğine destek amaçlı Kocaeli Tabip Odası’nı ziyaret eden Kocaeli Demokrasi Girişimi, dayanışma duygularını iletti.

“Bu saldırılarla sizleri baş başa bırakmayacağız”

Ziyarette ilk olarak konuşan SES Eski Şube Başkanı Güner Kizir, “Linç kampanyasına maruz bırakılan Türk Tabipleri Birliğini, doktorları, sağlık çalışanlarının yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz” dedi. Kocaeli Dersimliler Derneği Şube Başkanı Ruhi Çelik ise, kentin sağlık emekçilerine sahip çıkacağını vurgulayarak, “Bu saldırılarla sizleri baş başa bırakmayacağız. Bu kent nasıl ki barış imzacılarına sahip çıktıysa, sizlerin de yanında olacağız. Halkın yanında yer alan her kurum bu saldırılarla karşı karşıya kalmaya devam edecek. Yapılması gereken yan yana gelmektir” ifadelerini kullandı.

“TTB ‘KRAL ÇIPLAK’ DEDİ”

Ev kadını Sema İnal ise, “Sizleri cama, balkona çıkarak alkışlamadım bunu baştan belirteyim. Size gelecek saldırıyı bekliyordum. Keşke başta daha güçlü tepki verebilseydik” dedi. Son olarak konuşan Emek Partisi Kocaeli İl Başkanı Arzu Erkan, TTB’nin ‘Kral çıplak’ dediği için saldırıya uğradığını belirtti. Gerçeği perdelemek için bu saldırının gerçekleştirildiğini vurgulayan Erkan, “Ama vatandaş gerçeği görüyor. Süreç Barolara dönük saldırı ile başladı, bugün size saldırıyorlar, yarın TMMOB’a, DİSK’e, KESK’e saldıracaklar ama biz yan yana durarak bunların üstesinden geleceğiz. Vatandaşlar salgın sürecinde savunmasız bırakıldı. Bu imkansızlıklar içerisinde sağlık hizmeti sunan sizler teşekkürü hak ediyorsunuz” diye konuştu.

“Süreci atlatacağız ve demokrasi kazanacak”

Ziyaret için teşekkür eden Kocaeli Tabip Odası Başkanı Dr. Ömer Ardaman, pandeminin başından beri bilimsel bir şekilde mücadele ettiklerini söyledi. Demokrasinin kazanacağını söyleyen Ardaman, “Bunun olacağını biliyorduk ama pandemi döneminde bunu yapacaklarını beklemiyorduk. Biz de bütün demokrasi güçleriyle beraber bu süreci atlatacağız ve demokrasi kazanacak” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica