Genel

Kocaeli Devlet hastanesinin eski yerinde yıkımlar başladı

Kocaeli Devlet hastanesinin eski yerinde yıkımlar başladı 1950’li yıllarda inşa edilen İzmit’in merkezinde bulunan, kurulduğundan bu yana yüz binlerce hastanın şifa bulduğu Kocaeli Devlet Hastanesi’nin eski binaları yıkılıyor. Kocaeli Devlet hastanesinin eski yerinde yıkımlar başladı detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Kocaeli Devlet hastanesinin eski yerinde yıkımlar başladı

Kocaeli Devlet’in Eski Yerine Otopark ve Yeşil Alan Yapılacak

Kocaeli Devlet Hastanesi‘nin eski binalarında yıkım başlıyor. Yıkılan yere otopark ve yeşil alan yapılarak 1000 ağaç dikilmesi planlandı.

1950’li yılardan bu yana hizmet veren Kocaeli Devlet Hastanesi’nin eski binaları yıkılıyor

1950’li yıllarda inşa edilen İzmit’in merkezinde bulunan, kurulduğundan bu yana yüz binlerce hastanın şifa bulduğu Kocaeli Devlet Hastanesi’nin eski binaları yıkılıyor. Hastane yeni hizmet binası ile daha kaliteli hizmet vermeye devam edecek

Söküm işleri bitti, yıkım çalışmaları başlıyor

Yeni binasına taşındıktan sonra boşaltılan Kocaeli Devlet Hastanesi’nin eski binasının söküm işi bitti. Yıkım çalışmaları başladı. Yıkımı yapacak kepçeler hastane bahçesine geldi. Otopark ve yeşil alanın yapılacağı 32 bin metrekarelik alanda yıkımın yaklaşık 45 gün içinde tamamlanması bekleniyor.

1000 ağaç dikilecek

Yıkımı üstlenen firma tarafından 5 bin metrekarelik alana 250 araçlık otopark yapacak. Geri kalan 6 bin metrekarelik alana ise İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 200 araçlık otopark yapılacak. 11 bin metrekare alana toplam 450 araçlık otopark ile yeşil alan yapılacak. Yıkım tamamlandıktan sonra otopark bölgesine 1000 adet ağaç dikecek. En geç 3 ay içinde de otopark tamamlanıp hizmete açılacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica