Genel

Kocaeli Dilovası’na 165 araçlık katlı otopark

Kocaeli Büyükşehir, Dilovası ilçesindeki projede hızlı bir ilerleme kaydediyor

KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Dilovası ilçesinde yapımına başlanan “Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri” projesi çalışmaları devam ediyor. 

İlçede yaşayan vatandaşların haftada bir gün rahat ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmasını sağlayacağı 4 katlı yapı, haftanın diğer altı günü otopark hizmeti verecek. Hızlı yükselen “Dilovası Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri” inşaatında 1 bodrum kat, 2 bodrum kat ve 3 bodrum katın imalatlarını tamamlayan ekipler, yapının pazar alanı olacak olan zemin katında ise tabliye kalıp imalatına devam ediyor.

Toplam 7 bin 398 metrekare inşaat alanı üzerine yapılan “Dilovası Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri” zemin kat, 1 bodrum kat, 2 bodrum kat ve 3 bodrum kat olarak dört kat şeklinde projelendirildi. Buna göre zemin katta 57 araçlık otopark ve pazar yeri, 1 bodrum katta 53 araçlık otopark ve pazar yeri, 2 bodrum katta 38 araçlık otopark, 3 bodrum katta ise zabıta ve muhtar odaları, bay-bayan mescit, elektrik odası, tuvalet ve 17 araçlık otopark yer alacak. Böylelikle otopark 165 araçlık kapasiteye sahip olacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica