Ekonomi

Kocaeli ekonomisinin merkezi KOTO’ya misafir akını

Kocaeli ekonomisinin merkezi KOTO’ya misafir akını Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan ve Oda’nın yönetim düzeyindeki tüm birimleri, her geçen gün kurum ve kuruluşlardan misafirlerini ağırlayarak, istişare ortamı oluşturuyor. detaylar haberimizde…

Kocaeli ekonomisinin merkezi KOTO’ya misafir akını

HİLTON heyeti
DP heyeti

Kentimizin istişare noktası Kocaeli Ticaret Odası, geçtiğimiz günlerde ziyaretçilerini ağırlamaya devam etti…

Kocaeli ekonomisinin büyümesi için çalışmalar sürdüren Kocaeli Ticaret Odası, ziyaret ve ziyaretçilerinin görüşleriyle kentin istişare organı olma özelliği de taşıyor. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan ve Oda’nın yönetim düzeyindeki tüm birimleri; her geçen gün kurum ve kuruluşlardan misafirlerini ağırlayarak, istişare ortamı oluşturuyor.

İzmit Belediyesi Girişimcileri
İKM temsilcileri

Yoğun ziyaretler…

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde; Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman ve Grup Müdürleri, İzmit Kent Merkezi Ticari Yaşatma Derneği (İKM) Başkanı Murat Öztürk; İzmit Belediyesi Genç Girişimciler Merkezi Koordinatörü Enis Göçer, girişimciler Kocaeli Nicomedia Lions Kulübü Kurucu ve HD Kulüp Başkanı Ümit Tezgiden; Kulüp Kurucu 1. Başkanı Nihal İzlal Tezgiden, TEB İzmit Şube Müdürü Levent Çetin, İşletme Müşteri İlişkileri Yöneticisi Uğur Ural; KOBİ müşteri İlişkileri Yöneticisi Hamza Temizel…

Özel kartepe Ağı ve Di sağlığı Merkezi…
Nicomedya Lions Kulübü…

Doubletree By Hilton Kocaeli Oteli Genel Müdürü Selçuk Kazan, UNİVA Yatırım Amaçlı öğrenci Evi Projesi Kocaeli Yöneticisi Ümit Tireli; Özel Kartepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Seyhan Top, Halkla İlişkiler Sorumlusu Nazan Öztürk, Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Baki; Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Muhtar Adayı Ertürk Keskin, Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret ederek, çalışmaları ve projeleriyle ilgili bilgi verdi.

Univa…
TEB heyeti

“İstişare değer katıyor”

Ziyaretleri dolayısıyla tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan ve yöneticiler, KOTO’nun kentin tüm ekonomik ve sosyal değerlerini yaşatmak adına çalışmalar yürüteceğini, ziyaretlerin KOTO’nun çalışmalarına değer kattığını, istişarenin toplumları daha yukarıya taşıdığını vurguladı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica