Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Kocaeli Gebze’de ‘Beyaz Kalpler’ şekilleniyor

Kocaeli’de yapımı süren Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi inşası hızlı bir şekilde ilerliyor.

KOCAELİ (İGFA) – Gençlere yönelik düzenlediği eğitim, spor, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetleri tüm kente yaymayı amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu bağlamda Gebze ilçesinde projelendirdiği Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nin inşasına devam ediyor.

Sosyal yaşamında problem yaşayan gençlere yönelik pek çok farklı branşta eğitim verilecek olan merkez, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde hizmet verecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindeki Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nden Gebze ilçesinin yanı sıra Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerindeki gençler de yararlanabilecek.

Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettirdiği inşaatta betonarme imalatlarını tamamladı. Ekipler şu an bodrum katta sıva, birinci katta ise duvar imalatına devam ediyor. Elektrik tesisat boruları ile mekanik yangın tesisatının imalatını da sürdüren ekipler, pencere kör kasalarının montaj işlemine başladı.

Ekipler projenin kiremit çatı kaplama imalatında da hızlı bir ilerleme kaydediyor. Bu kapsamda çatının büyük bir bölümü kaplanmış durumda. Çatının kalan kısmının kaplanması için çalışmalar devam ediyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica