Genel

Kocaeli genelinde Kumar operasyonuyla baskınlar yapıldı

Kocaeli genelinde Kumar operasyonuyla baskınlar yapıldı Kocaeli‘nin Kartepe, Körfez ve Darıca ilçelerinde kumar oynanan yerlere düzenlenen baskınlarda 55 kişiye kumar oynamaktan toplam 13 bin 986 TL ceza kesildi. Kocaeli genelinde Kumar operasyonuyla baskınlar yapıldı detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Kocaeli genelinde Kumar operasyonuyla baskınlar yapıldı

İçerdeki polisler kayıt aldılar…

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında kumar oynatılan yerlere yönelik baskınlar düzenledi. Polis, tombala oynandığı sırada içeride bulunarak kayıtta bulundu.

Kumar paralarına el konuldu…

Kartepe, Körfez ve Darıca ilçelerinde 4 tombala ve 3 poker oynatılan yere baskın düzenlendi. Düzenlenen baskında 7 kişi hakkında ‘Kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamak’ suçundan adli işlem yapıldı. Kumar oynayan 55 kişi hakkında ise Kabahatler Kanunu 34. maddesine göre kumar oynamaktan toplam 13 bin 986 TL idari para cezası kesilirken, bin 215 TL kumar parasına el konuldu.

Makinelere el konuldu…

Kumar oynatılan işyerlerinin kapatılması için idari işlem yapıldı. 9 iş yerindeki ‘sigaramatik’ ve ‘çarkıfelek’ makinelerine el konularak, adli işlem başlatıldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica