Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Kocaeli İzmit Körfezi’nde Türk Bayrağı ve Atatürk posteri

Kocaeli İzmit Körfezi’nde Türk Bayrağı ve Atatürk posteri

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Cumhuriyetin 98 yıldönümü nedeniyle Gençlik Vapuru etkinliği düzenledi. Gölcük Kent Konseyi ortaklığıyla düzenlenen programda Gölcük Belediyesinin Değirmendere Sahilinde düzenlenen programa katılım sağlandı.

KOCAELİ (İGFA)-  Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Kent Konseyi ve Gölcük Kent Konseyi birlikteliğinde Cumhuriyet’in ilanının 98’inci yıl dönümünü kutlandı. Etkinlikler İzmit’ten hareket eden Gençlik Vapuru ile başladı. Gençlerin yanı sıra programa Kıbrıs, Kore ve 15 Temmuz Gazileri ile şehit aileleri de katıldı.

İzmit’ten kalkan vapur Gölcük Belediyesinin etkinliklerinin yapıldığı Değirmendere iskelesine geçti. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden aziz şehitlerimizin anısına saygı duruşuyla başlayan programda İstiklal Marşı okundu. Ardından Kocaeli Kent Konseyi Engelli Meclisi yürütme kurulu dalgıç ekipleri tarafından su üzerinde Atatürk posteri ile Türk Bayrağı açıldı.

Gençlik Vapuru
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica