Genel

Başkan Hürriyet personelle balık ekmek yedi

Başkan Hürriyet personelle balık ekmek yedi

Kocaeli‘de İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde gerçekleştirilen programda belediye personelleriyle bir araya gelerek balık ekmek yedi

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, vatandaşlara hizmetin ulaştırılması adına büyük rol oynayan ve bu konuda yoğun mesai harcayan belediye personelleriyle, dayanışmanın ve birlikteliğin arttırılması amacıyla düzenlenen programda bir araya geldi.

Gültepe’de bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde gerçekleştirilen ve balık ikramında bulunulan programda, Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ile Başkan Hürriyet aynı sofrayı paylaştı.

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde düzenlenen yemek organizasyonunda Başkan Hürriyet’in yanı sıra; İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ile amirleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları yer aldı. Yemekte söz alan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, personellerle aynı sofrayı paylaştıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi. Başkan Hürriyet, personeller ile dayanışma içerisinde olunması adına buluşmaların devam edeceğini söyledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica