Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Kocaeli İzmit’te Çocuk Sinema Okulu’nda seçmeler tamamlandı

Kocaeli’de İzmit Belediyesi’nin geleceğin yönetmen, senarist ve oyuncularını keşfetmek amacıyla hayata geçirdiği Çocuk Sinema Okulu’nda seçmeler tamamlandı.

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilecek olan Çocuk Sinema Okulu’nda seçmeler tamamlandı. Birbirinden yetenekli çocukların hünerlerini sergilediği seçmelere yoğun katılım gerçekleşti. Toplamda 150 kişinin katıldığı seçmeler jüri değerlendirmesinin ardından açıklanacak. 

İzmit Belediyesi B Blok’ta gerçekleştirilen seçmelerde Koordinatör ve Eğitmen Emre Turanlı ile Eğitmenler Buse Karakulak, Zeynep İleru, Emre Çoşkun ve oyuncu Numan Ertuğrul Uzunsoy jüri koltuğunda oturdu.

Geleceğin sinemacılarının doğaçlama sahnelerle kendini gösterdiği seçmelerde başarılı olan çocuklar 4 ay boyunca ücretsiz olarak kamera önü oyunculuğu, yönetmenlik, senaryo yazarlığı, montaj, kostüm tasarımı, kamera ve ışık eğitimleri alacak. Çocuklar 4 ay süren eğitimi kendi çektikleri filmin galası ile tamamlayacak. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica