Genel

Kocaeli Kağıtspor’un millisi Berfin bronz madalya ile dönüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un alt yapısından yetişen başarılı halterci Berfin Altun 3-11 Nisan tarihleri arasında Moskova’da düzenlenen şampiyonadan bronz madalya ile dönüyor. detaylar haberimizde…

Kocaeli Kağıtspor’un millisi Berfin bronz madalya ile dönüyor

KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un alt yapısından yetişen başarılı halterci Berfin Altun 3-11 Nisan tarihleri arasında Moskova’da düzenlenen Büyükler Avrupa Şampiyonası’ndan başarı ile dönüyor. Mavi beyazlı halterci silkme kategorisinde bronz madalya kazandı.

03-11 Nisan 2021 tarihleri arasında Rusya’nın Moskova kentinde düzenlenen Büyükler Halter Avrupa Şampiyonası’nın 4. gününde mücadele eden milli sporcu silkme kategorisinde mücadele ederek şampiyonada sırasıyla 115, 119 kg kaldırdı. Son turda podyuma çıkan başarılı sporcu 121 kg kaldırarak Romanyalı ve İspanyol rakiplerini geçti ve 3. olarak kürsüye çıkmayı başardı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı sporcusu elde bu başarı ile 2021 yılında Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenecek olan olimpiyatlarda mücadele edebilme şansını sürdürdü.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica