Ekonomi

Kocaeli Ticaret Odasından Sağlık Turizmi Atağı

Kocaeli Ticaret Odasından Sağlık Turizmi Atağı

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer öncülüğündeki düzenlenen toplantıda sektör temsilcilerine Sağlık Turizmindeki yeni teşvikler ve KOTO’nun evsahipliğinde 23-24 Eylül’de Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek, ‘Sağlık Turizmi & Uluslararası Sağlık Hizmetleri Kongresi ile ilgili bilgilendirme yapıldı

Kocaeli Ticaret Odası olarak ’Kocaeli’nin Sağlık Turizminden daha fazla pay alması için önemli çalışmalar yaptıklarını belirten, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, “Sağlık Turizmini geliştirmek için KOTO yönetimi olarak Amsterdam’daki Sağlık Fuarına katıldık. Kocaeli Ticaret Odası bu yıl 26-27 Ağustos 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan 3. Saraybosna Sağlık Turizmi Fuarı’na stand katılımı sağlanacaktır. Geçtiğimiz yıl 3 farklı ülkeden 18 katılımcı firmanın 600 ziyaretçiyi konuk ettiği fuarda bu yıl önemli sağlık firmaları ve kurumlar ziyaretçilerini ağırlayacaktır. KOTO stand alanında gerek Kocaeli’nin turizm altyapısını gerekse de ilimizde faaliyet gösteren sağlık işletmelerini tanıtarak hasta misafirlerin Bosna Hersek’ten tedavi için kentimize gelmesi adına girişimlerde bulunulacaktır. Kocaeli Ticaret Odası öncülüğünde Sağlık Turizmini geliştirmek amacıyla altyapı çalışmalarına ağırlık vererek Kocaeli Fuarcılık AŞ kuruldu. Bu toplantıda sektörün gelişmesi için yeni sağlanan teşviklerin daha iyi anlaşılması sektörün paydaşları Muayene ve Poliklinikler Özel Hastaneler ile Turizm ve seyahat acentelerini örneklerle bilgilendirmek için bu toplantıyı düzenledik” dedi.

KOTO’da düzenlenen Sağlık Turizmi Teşvikleri Bilgilendirme toplantısında GNG Kurumsal Danışmanlık Şirketinden Nusret Güre ve Ali Zengin Nisan ayında açıklanan ve Sağlık Turizminin gelişmesi için Muayene ve Poliklinikler ve Özel Hastanelere başta reklam tanıtım yurtdışında ofis açma ve yabancı dil bilen personel istihdam etmede sağlanan desteklerin alınabilmesi için yerine getirilmesi istenen şartlar ve izlenecek prosedür konusunda örneklerle geniş bilgilendirme yaptılar.

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer Sağlık Turizmi konusunda önemli diğer bir girişimlerinin 23-24 Eylül’de Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek, ‘Sağlık Turizmi & Uluslararası Sağlık Hizmetleri Kongresi olduğunu belirterek, ‘SAKİD-Sağlıkta Kalite için İnovasyon Derneği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi işbirliğiyle Kocaeli Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenecek bu kongre Kocaeli’de Sağlık Turizmine büyük ivme kazandıracaktır’ dedi. ME Event Temsilcisi Murat Ergün’de 23-24 Eylül’de Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek, ‘Sağlık Turizmi & Uluslararası Sağlık Hizmetleri Kongresi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica