İGF

Kocaeli Ticaret Odası’ndan sektörlere hijyen uyarısı

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Necmi Bulut, yeni kontrollü normalleşme süreciyle ilgili açıklama yaptı. Kontrollü normalleşme sürecinde tüm üyelerimizle birlikte sorumluluklarının farkında olduklarını belirten Başkan Bulut, “COVID-19’dan yasaklarla değil, kurallarla kurtulacağız” dedi.

KOCAELİ (İGFA) – Özellikle iş dünyasının hasretle beklediği kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Necmi Bulut, sürece dair açıklama yaptı. KOTO olarak özellikle yiyecek- içecek sektöründe faaliyet gösteren üyeleri açılacakları güne hazırlamak adına çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Başkan Bulut, pandemi sürecinin başından bu yana halk sağlığının yanında, ekonomi sağlığını da gündeme getirerek birçok girişimde bulunduklarını anlatarak, kontrollü de olsa iple çekilen günlerin başında olduklarını söyledi. 

Esnaflara hijyen noktasında özellikle yiyecek- içecek sektörüne büyük ödevler düştüğünü ifade eden Başkan Bulut, “Bu süreçte kurum ve tüm üyelerimizle birlikte sorumluluğumuzun farkındayız. Maske- mesafe-temizlik kuralları ve KOTO olarak kafe ve restoranlara dağıttığımız hijyen noktalarımızla ticaretimizin başındayız. Unutmayalım ki COVID-19’dan yasaklarla değil, kurallarla kurtulacağız. Tedbiri elden bırakmadan Kocaeli’nin bekçisi olacağız” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica