Genel

Kocaeli Tokatlılar Derneği Gönüllere dokunuyor

Kocaeli Tokatlılar Derneği Gönüllere dokunuyorŞahin; “Tokatlı olmamdan dolayı ve plakamızın altmış oluşundan dolayı da altmış koli kumanyayı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdım” dedi. detaylar haberimizde…

Kocaeli Tokatlılar Derneği Gönüllere dokunuyor

İşte örnek başkan…

Kocaeli Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin, bir kez daha gönüllere dokundu.

CHP’den İzmit Belediye Meclis Üyesi adayı da olan ve geniş bir kesim tarafından sevilen Kocaeli Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin, yaşadığımız bu zor günlerde ihtiyacı olan vatandaşların bir nebze de olsa da dertlerine derman oldu. Başkan Şahin kendi imkanlarıyla ve kendi elleriyle hazırladığı erzak kolilerini vatandaşlara yine kendi imkanlarıyla ulaştırdı.

Kocaeli Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin, “Ben de bu süreçte üzerime düşeni yapmak için elimden geldiği kadar; karınca kararınca sorumluluklarımı yapmaya çalıştım” dedi.

Başkan Şahin duygularını şöyle dile getirdi: “Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsünden dolayı işini ve aşını kaybetmiş ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştım. Allah’ımın bizlere verdiği nimetleri bu zorlu günde ihtiyaç sahipleriyle paylaşmak istedim. Bugüne kadar altmış haneye ulaşarak dostane kumanyalarımızı ulaştırdım. Tokatlı olmamdan dolayı ve plakamızın altmış oluşundan dolayı da altmış koli kumanyayı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdım.

Bu korona virüsünün bir tek adaleti var; o da zengin ve fakir ayırt etmiyor. Makam, mevki ayırt etmiyor. Tabi ülkece zor durumdan birlikte çıkmalıyız. Sosyal mesafeyi korumalıyız ama gönül mesafemizi de daha yakın tutmalıyız. Ellere dokunamasak da kucaklayıp sarılamasak da yürekten sarılıp gönülden kucaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum.

Tam da burada insanlığa iş düşüyor, paylaşmasını bilmek gerekiyor. Artık tokların da açların halinden anlaması gerekiyor. Benim hep inandığım ve söylediğim şey şudur; bir insanın cebinin zenginliği boştur, insanın gönlü zengin olmalıdır diye düşünüyorum.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica