Genel

Kocaeli’de Ceren’in hayalini ‘Dost Eller’ gerçeğe dönüştürdü

Gelinlik giymeyi çok isteyen down sendromlu Mediha Ceren Görgün’ün hayali İzmit Belediyesi’nin Dost Eller Mağazası’nda gerçeğe dönüştü. detaylar haberimizde…

Kocaeli’de Ceren’in hayalini ‘Dost Eller’ gerçeğe dönüştürdü

KOCAELİ (İGFA)- Sosyal belediyecilik kapsamında birçok kişinin hayatına dokunan İzmit Belediyesi,  21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Günü kapsamında Down sendromlu Ceren için seferber oldu.
Mediha Ceren Görgün’ün annesi Tenzile Görgün, kızının gelinlik giyme hayali olduğunu Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne iletti. Anne Görgün’ün talebiyle harekete geçen ekipler, Mediha Ceren’in en özel hayalini Dost Eller Mağazası’nda gerçeğe dönüştürdü.

ANNE ÇOK DUYGULANDI

İhtiyaç sahibi vatandaşlar ile evlenmek isteyen çiftlere destek olan İzmit Belediyesi Dost Eller Mağazası bu kez Ceren’i de gülümsetti. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, gelinlik seçme, hazırlanma ve fotoğraf çekimi süreçleriyle Ceren’e unutamayacağı mutluluk yaşattı. Kızını gelinlikler içinde gören anne Görgün ise duygusal anlar yaşadı. Özel vatandaşlarını çok kıymetli gören İzmit Belediyesi farklılıkların hastalık değil, zenginlik olduğuna bir kez daha dikkat çekti.
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica