Ekonomi

Kocaeli’de esnaflardan Başkan Büyükakın’a teşekkür

Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik Başkanı Kadir Durmuş ve yönetimi, pandemi süreci başta olmak üzere esnaflara destek olan Başkan Büyükakın’a bir teşekkür ziyaretinde bulundu. detaylar haberimizde…

Kocaeli’de esnaflardan Başkan Büyükakın’a teşekkür

KOCAELİ  (İGFA)- Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik Başkanı Kadir Durmuş ve yönetimini makamında konuk etti.

Pandemi süreci başta olmak üzere esnaflara destek olan Başkan Büyükakın’a teşekkür eden Durmuş, COVID-19 dolayısıyla verdiği esnaf destek paketleri başta olmak üzere odanın kullanımına kazandırılan yer dolayısıyla teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, esnafların yanında olmak için tüm imkanları seferber ettiklerini belirterek, “Biz halkımıza ve insanımıza hizmet eden esnafımızın her daim yanında olduk” dedi.  Esnaflarla daha güçlü olduklarını kaydeden Başkan Büyükakın, “Kocaeli’de her fırsatta, esnafımızla kapıyı çalıyor, gönül bağımızı daha da güçlendiriyoruz. Bu tür ziyaretleri de aralıksız şekilde sürdüreceğiz” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica