Genel

Kocaeli’de Gölcük ve Karamürsel’e altyapı çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü Gölcük ve Karamürsel ilçelerine bağlı 16 mahallede, içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapısı ile dere ıslahı çalışmaları yapıyor. İki ilçede devam eden proje kapsamında, toplam 71 km uzunluğunda altyapı çalışmaları yapılacak.

KOCAELİ (İGFA) – İSU Genel Müdürlüğü, Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın kesintisiz hizmet seferberliği kapsamında yatırım çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiriyor. 2021 yılı yatırım programı kapsamında Kocaeli genelinde 43 ayrı ihale ile projeleri gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, İzmit Körfezi’nin kuzeyinde yer alan Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde altyapı çalışmaları yapıyor.

16 MAHALLEDE ÇALIŞMA

“Gölcük ve Karamürsel İlçeleri 2021 Yılı Muhtelif İçme suyu, Kanalizasyon, Yağmur suyu  ve Dere Islahı İnşaatı” projesi kapsamında Gölcük ilçesine bağlı İhsaniye, Panayır, Yunusemre, Çiftlik, Değirmendere, Yazlık, Karaköprü, Piyalepaşa, Nüzhetiye, Halıdere ve İpekyolu mahallelerinde, Karamürsel ilçesinde ise Kayacık, Karapınar, Pazarköy, Nüsretiye ve Osmaniye Mahallelerinde altyapı  çalışmaları gerçekleştirilecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica