İGF

Kocaeli’de kaplumbağayı kurtaran vatmana Başkan Büyükakın’dan teşekkür

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, tramvay hattındaki kaplumbağanın hayatını kurtaran Vatman Serhat Topal’ı makamında ağırladı.

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, geçtiğimiz günlerde ulusal basına da yansıyan Akçaray raylarının üzerinde ilerleyen kaplumbağanın hayatını kurtaran vatman Serhat Topal’ı makamına davet ederek yapmış olduğu örnek davranıştan dolayı teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Böylesine güzel ve örnek davranışı bizim çalışanımızın yapması beni çok memnun etti. Savunmasız bir şekilde rayların üzerinde ilerleyen kaplumbağayı vatmanımızın fark edip güvenli alana bırakması gerçekten takdire şayan bir hareket. Kaplumbağanın kurtarılış görüntülerini izleyince büyük bir memnuniyet duydum. Kendisine gerçekleştirdiği bu davranıştan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Büyükakın, Vatman Serhat Topal’a yapmış olduğu örnek davranıştan dolayı teşekkür belgesi verdi. Görüşme hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica