Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Kocaeli’de ‘sıfır atık’ yönetimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “sıfır atık” uygulamasının daha verimli uygulanabilmesi ve yönetiminin daha sağlıklı bir şekilde işlemesi için ilçe belediyeleri ile düzenli toplantılar gerçekleştiriyor.

KOCAELİ (İGFA) – Sıfır Atık Yönetim Sistemi Değerlendirme Toplantısı, Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Mesut Önem, Sıfır Atık Şube Müdürü Hüseyin Kılıç, ilçe belediyelerinin başkan yardımcıları, Temizlik İşleri ve Çevre Koruma birimlerinden sorumlu şube müdürleri ve teknik personeller katıldı.

MENGÜÇ BİLGİ VERDİ

Programda konuşan Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, katı atık bertaraf tesisi kurulumuna yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mengüç, sıfır atık yönetim sisteminin kurulması ve yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmaların Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda ilçe belediyeleri ile işbirliği içerisinde yürütülmesinin önemine vurgu yaptı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica