Ekonomi

Kocaelisporu Sevenler Derneği Başkanı Celal Kavaz basınla buluştu

Kocaelisporu Sevenler Derneği Başkanı Celal Kavaz basınla buluştuKavaz; “Valilik ve AK Parti İl Binasının olduğu toprak alanda ücretsiz olarak otopark düşündük. Burada da engelliler için, çevrede konutu olanlar ve esnaflar için ücretsiz bir alan oluşturuldu” dedi. detaylar haberimizde…

Kocaelisporu Sevenler Derneği Başkanı Celal Kavaz basınla buluştu

Kavaz: “Otopark gelirlerinin aktarılmasında öncelik Kocaelisporun”

Kocaelisporu Sevenler Derneği Başkanı Celal Kavaz ve yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarıyla birararaya geldiği kahvaltıda açıklamalar yaparak, ‘Hafta sonunda Ormanya ve Perşembe Pazarındaki otoparkları Büyükşehirin fiyat tarifesi onayı olursa hizmete açabiliriz’ dedi.

Kocaelisporu Sevenler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Ayhan Orhan, Av. Özhan Kurt, Ziyaülhak Sarıgül, Kerim Bayramoğlu ile Hamza Bostan’ın katıldığı basınla buluşmada Başka Celal Kavaz derneğin amaçları ve hedefleri konusunda bilgiler verdi.

“Perşembe pazarı için aylık aboneliği 120 TL olacak”

Büyükşehirin Ormanya ve Perşembe Pazarındaki otoparkların işletilmesini Kocaelisporu Sevenler Derneğine tahsis ettiğini belirten Başkan Kavaz, “Ormanya Otoparkında Küçük hususi arabaları 15 TL, 25 kişilik 30 TL, 45 kişilik araçlar için 50 TL. fiyat belirledik Perşembe pazarı 1-4 saat arası 5 TL fiyat Tam gün için 10 TL fiyat belirledik. Perşembe pazarı için aylık aboneliği 120 TL olacak. Perşembe pazarından ayrıca pazar günleri park ücreti alınmayacak. Valilik ve AK Parti İl Binasının olduğu toprak alanda ücretsiz olarak otopark düşündük. Burada da engelliler, çevrede konutu olanlar ve esnaflar için ücretsiz bir alan oluşturuldu. Kocaelispor taraftarı olan, üniversiteli gençler olur, taraftarlarımızdan olur yani Kocaelispor’un hakkını yedirmeyecek isimleri orada çalıştırmak istiyoruz. Part time bir sistemle yaklaşık 15 personel istihdam etmeyi planlıyoruz. Otomasyon sistemi kurulunca personel sayımız azalacak” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica