Genel

Kocaelispor’un efsane futbolcusu Kamuran Akşar’a buruk uğurlama

Kocaelispor’un efsane futbolcusu Kamuran Akşar’a buruk uğurlama … Kocaelispor’un 70’li yıllarına adını yazdıran futbolcularından, yeşil siyahlı kulübün ve birçok amatör takımın teknik direktörlüğünü yapan Kamuran Akşar, 73 yaşında tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu. detaylar haberimizde…

Kocaelispor’un efsane futbolcusu Kamuran Akşar’a buruk uğurlama

Ufuk Bagan (Hür Kocaeli) İzmit- Yeşil siyahlı renklere hayatını veren, başarılarında sevinen, yenilgilerinde kahrolan Kokosi lakaplı Kamuran Akşar, son yolculuğuna buruk uğurlandı. Kocaelispor’un 70’li yıllarına adını yazdıran futbolcularından, yeşil siyahlı kulübün ve birçok amatör takımın teknik direktörlüğünü yapan Kamuran Akşar, 73 yaşında tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu.

“Kocaelispor yönetimi neredeydi?”

İzmit Fevziye Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına CHP Kocaeli eski Milletvekili, İzmit Büyükşehir Belediye ve Kocaelispor Kulübü Eski Başkanı Hikmet Erenkaya, MHP İl eski Başkanı Aydın Ünlü, Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Aydınlık ve Demokrasi Partisi Genel Başkanvekil Murat Süer, Genç Parti Kocaeli İl Başkanı İbrahim Altınoğlu, Kocaelispor’un eski kulüp başkanları; Turan Sarı, Muammer Çelik, Rafet Kırgız, Orhan Görsen, MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, Kocaelispor’un eski teknik direktörleri Bülent Baturman, Orhan Şerit, Ceyhun Yalçın, Kocaelispor Kulübü yöneticilerinden Bekir Halefler, Kocaelispor’un eski antrenörleri, futbolcuları, ailenin eş, dost ve akrabaları yer aldı. Ama yer almayan birileri vardı; Kocaelispor yeni yönetim kurulu üyeleri. Başkan Koyun’un il dışında olduğu ve çelenk gönderdiği cenaze töreninde Bekir Halefler dışında hiçbir yönetim kurulu üyesinin olmaması gözlerden kaçmadı.

Nerede Kocaelispor bayrağı?

Bu gelenektir. Hayatını kaybeden sporcunun bağlı yıllarını verdiği kulübün bayrağı tabut üzerine konur. Kocaelispor’un yeşil- siyahlı bayrağı yoktu tabutun üzerinde. Yönetici Bekir Halefler, kendi aracından getirdiği yeşil siyahlı atkıyı tabutun üzerine kendi elleriyle koydu.

Gözler başkanları aradı

Amatör lige düştükten sonra takımın üst liglere çıkmasında büyük payı olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve sonrasında takımı sahiplenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın yanı sıra yeşil siyahlı takımı başarıdan başarıya taşıyan İzmit’in belediye başkanı ve kulüp eski başkanı Sefa Sirmen’in cenazede olmaması yürekleri burktu.

Bir çelengi çok gördüler

Kamuran ağabeyin cenazesine katılan ve katılamayanların çelenkleri cenaze töreninin yapıldığı alana yerleştirilirken, Kocaelispor’a hayatını veren “Kokosi” Kamuran ağabeyimizden bir çelengi bile çok gördüler. Her platformda ön plana çıkan “Hodri Meydan” topluluğu da ortalıkta gözükmedi cenaze töreninde.

CHP’lilerden taziye

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı il dışında olduğu için çelengini gönderdi. CHP İl Başkanvekilinin yanı sıra CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve yöneticileri ile çok sayıda CHP üyesi taziyelerini sundu. Evli ve bir çocuk sahibi olan Kamuran Akşar’ın cenazesi İzmit Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica