İGF

Kocasinan Belediye Başkanı’ndan hafta sonu mesaisi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Muhsin Yazıcıoğlu ile Bekir Yıldız Bulvarı’nı TOKİ 1’nci Etap’a bağlayan ve Oto Servisçiler Sitesi ile Şeker Mahallesi’ne alternatif olan yolun çalışmalarını inceledi.

KAYSERİ (İGFA) – Ulaşıma yeni bir soluk kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, Fen İşleri Müdürlüğü’nün, Şeker Mahallesi’ndeki TOKİ 1’nci Etap’ın 3103’ncü Sokak’ta yol çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.

Kocasinan’ın her bir noktasında çalışmalarını devam ettirdiklerini kaydederken Ahmet Çolakbayrakdar, “Şimdi ise yeni yılda yeni programlarımızı başlattık. 546 konutun bulunduğu TOKİ 1. Etabı, Oto Servisçiler Sitesi ve Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nı diğer taraftan ise Bekir Yıldız Bulvarı’nı TOKİ 1.Etaba bağlayan yolu inşallah hayata geçirmiş olacağız. Diğer alt yapı kuruluşlarının bu yolda çalışmalarını tamamlamasıyla birlikte asfalt çalışmalarını tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bölgenin ihtiyacı olan bu yol, kritik bir noktada bulunmaktadır. Trafik akışını rahatlatacak olan bu yolu, en kısa zamanda şehrimizin hizmetine sunacağız.” ifadelerini kullandı.

Kış mevsimi olmasına rağmen saha çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, ” Hava şartları böyle devam ettiği sürece sahada çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bütün çabamız, hemşehrilerimizin mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayabilmeleri içindir. Onun için de gece gündüz demeden her koşulda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şimdiden hayırlı olsun. Yolun;  kazasız, sağlıkla tamamlanmasını ve iyi günlerde kullanılmasını diliyorum.”

İncelemeler sırasında çocuklarla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, geleceğin teminatı çocuklara daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Kocasinan bırakmak için parklara büyük önem verdiklerini ve bu bölgeye de yeni bir park daha yapacaklarını söyledi.

Vatandaşlar ise, Başkan Çolakbayrakdar’a yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yaptığınız çalışmaları görüyoruz ve tebrik ediyoruz. Sizlere bu konuda çok minnettarız.” ifadesini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica