Genel

KOMECE’yi Federasyon Başkanı Yılmaz Karaca ziyaret etti

KOMECE’yi Federasyon Başkanı Yılmaz Karaca ziyaret ettiKOMECE‘ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Başkan Yılmaz Karaca, federasyon olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi. detaylar haberimizde…

KOMECE’yi Federasyon Başkanı Yılmaz Karaca ziyaret etti

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, kuruluşu geçtiğimiz yıl Aralık ayında gerçekleşen Kocaeli Medya Mensupları Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Kısa adı KOMECE olan Kocaeli Medya Mensupları Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Kaymakçı Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Başkan Yılmaz Karaca, federasyon olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca; “Arkadaşlar çıkmış olduğunuz bu önemli görev yolunda doğru zamanlarda doğru işler yapacağınızı ve tüm Kocaeli’yi en kısa sürede temsil etmeye hak kazanacağınıza inancım tamdır. Çoğunuzu yakından tanıyorum. Sizler bu işleri zaten bilen insanlarsınız. Halkın haber alma özgürlüğüne sunacağınız katkıların değeri hiçbir şeyle ölçülemez. Ölçünüz daima halktan gördüğünüz karşılıktır. Halkı arkanıza aldığınız sürece başaramayacağınız ve aşamayacağınız engel yoktur. Diliyorum ki, süreçleri hızlı bir biçimde tamamlayarak en kısa sürede aramıza katılarak gücümüze güç katarsınız” dedi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca’nın ziyareti ve desteklerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren KOMECE Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, teşekkürlerini sundu. KOMECE Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, cemiyete ilişkin hayata geçirecekleri projeleri Başkan Yılmaz Karaca ile paylaştı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica