Sağlık

Konak Hastanesi KTO ile protokol yeniledi

Konak Hastanesi KTO ile protokol yeniledi… Konak Hastanesi, Körfez Ticaret Odası üyelerine yönelik olarak imzaladığı protokollerini sürdürmeye ve yenilikler eklemeye devam ediyor. Bu kapsamda Konak Hastanesi ile protokol anlaşmasını yenileyen Körfez Ticaret Odası üyelerine yönelik yeni avantajlara da imza attı. …detaylar haberimizde…

Konak Hastanesi KTO İle protokol yeniledi

 

Körfez Ticaret Odası üyelerine yönelik olarak imzaladığı protokollerini sürdürmeye ve yenilikler eklemeye devam ediyor bu kapsamda Konak Hastanesi ile protokol anlaşmasını yenileyen Körfez Ticaret Odası üyelerine yönelik yeni avantajlara da imza attı.

KTO üyelerine ek avantajlar sunuldu

 

Körfez Ticaret Odası’nda yenilenen protokol anlaşmasında açıklamalar yapan KTO Genel Sekreteri Berat Nas; ‘’ Körfez Ticaret Odası üyeleri, imzaladığımız protokol ile Konak Hastanesi avantajlarından yararlanabilecek. İmzaladığımız yeni protokolümüzün üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Aslan: “KTO Kimlik kartlarıyla üyelerimize kolaylıklar sağlıyoruz”

 

Konak Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Berkan Aslan ise; ‘’Körfez Ticaret Odası üyelerine yönelik olarak imzaladığımız protokol ile KTO üyelerini avantajlarımızdan faydalandırıyor olacağız. Ayrıca var olan protokole ek olarak temmuz ayı sonuna kadar kadın kanser tarama ve erkek kanser tarama ile saç ekiminde de KTO üyelerine özel olarak ek avantajlar sağlıyor olacağız.’’ dedi. Körfez Ticaret Odası üyeleri KTO kimlik kartları ile Konak Hastanesi avantajlarından indirimli olarak yararlanıyor olacaklar.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica