Genel

Körfez İşçisine yüzde 30 zam

Körfez İşçisine yüzde 30 zam

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, asgari ücrete yapılan artış sonrasında belediye çalışanlarının maaşlarına yönelik yapılan görüşmeler sonrasında verilen zammı açıkladı

Körfez Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen görüşmede, Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Ertuğrul Çınar arasında imzalanan ek protokolde; çalışanların günlük yevmiyelerine 60 TL, yemek, giyim ve yakacak tutarlarına ise % 30 zam kararı imza altına alındı.

MÜJDEYİ BAŞKAN SÖĞÜT VERDİ

Yapılan görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Söğüt, “İlçemize hizmet etme aşkıyla gece gündüz demeden çalışan, kıymetli mesai arkadaşlarımızın ekonomik refahı ve mutluluğu bizim için önemli. Çalışanlarımızı, işçi kardeşlerimizi önemsiyoruz. Bu sebeple, sendikamızla yaptığımız toplantı sonrasında çalışanlarımızın günlük yevmiyelerine 60 TL, yemek, giyim ve yakacak tutarlarına da % 30 zam yaptık. Personelimize ve ailelerine hayırlı, uğurlu, bereketli olsun” diye konuştu. Sendika Başkanı Ertuğrul Çınar, verilen zamdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, tüm çalışanlar adına Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica