Ekonomi

Körfez Ticaret Odası Duru Çocuk Akademisi ile Protokol İmzaladı

Körfez Ticaret Odası Duru Çocuk Akademisi ile Protokol İmzaladı Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk “üyelerimiz için sağlık, konaklama ve eğitim alanında protokoller imzalamaya devam ediyoruz” dedi. Körfez Ticaret Odası Duru Çocuk Akademisi ile Protokol İmzaladı detaylar haberimizde…

Körfez Ticaret Odası Duru Çocuk Akademisi ile Protokol İmzaladı

Körfez Ticaret Odası üyeleri için farklı alanlarda protokoller yapmaya devam ediyor bu kapsamda Körfez’de faaliyette bulunan Duru Çocuk Akademisi ve Körfez Ticaret Odası arasında oda üyelerine avantajlar sağlayacak protokol anlaşması yapıldı.

Oda Üyeleri Avantajlı Yararlanacak

Duru Çocuk Akademisi Gündüz Bakımevi Kurucu Müdürü Ebru Korkmaz ve Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk protokolü imzaladılar.

“Üyelerimizin yararlanma avantajı yüzde 15…”

İmza protokolünde konuşan Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk; “Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak üyelerine yönelik olarak imzaladığımız protokol sayesinde; Körfez Ticaret Odası üyeleri ve çalışanlarının 1. derece yakınları Duru çocuk akademisinden yüzde 15 daha avantajlı yararlanabilecekler” dedi.

“Üyelerimize hayırlı olsun”

Protokolle ilgili konuşan Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk “üyelerimiz için sağlık, konaklama ve eğitim alanında protokoller imzalamaya devam ediyoruz. Körfez Ticaret Odası üyeleri bu protokolden sonra Duru Çocuk Akademisi Gündüz Bakımevi avantajlarından indirimli olarak yararlanabileceklerdir. Tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica