Ekonomi

Körfez Ticaret Odası ihracat komisyonu ilk ihracatını yaptırdı

Körfez Ticaret Odası ihracat komisyonu ilk ihracatını yaptırdı Körfez Ticaret Odası İhracat Komisyonu girişimleriyle hayata geçirilen İhracat Danışmanlığı hizmetinden faydalanan oda üyeleri sonuca ulaşmaya başladı. İlk ihracat Almanya’ya yapıldı. detaylar haberimizde…

Körfez Ticaret Odası ihracat komisyonu ilk ihracatını yaptırdı

Körfez Ticaret Odası İhracat Komisyonu girişimleriyle hayata geçirilen İhracat Danışmanlığı hizmetinden faydalanan oda üyeleri sonuca ulaşmaya başladı.

İlk sevkiyat Almanya’ya

Körfez Ticaret Odası İhracat Komisyonu girişimleriyle hayata geçirilen İhracat Danışmanlığı hizmetinden faydalanan oda üyeleri sonuca ulaşmaya başladı. Bu kapsamda Körfez Ticaret Odası ihracat komisyonu üyeleri; Yaklaşık 20 yıldır ihracat yapmayan oda üyesi Uğur Ticarete destek vererek tekrar ihracat hayatlarına başlamalarına aracı oldular. Uğur Ticaret firma sahipleri Haşim Özdağdeviren ve Mustafa Özdağdeviren İlk sevkiyatlarını Almanya’ya çelik kapı göndererek gerçekleştirdi. İhracat Komisyon’u Başkan Yardımcısı Bilal Tomba ve Körfez Ticaret Odası Genel Sekreteri Berat Nas, Uğur Ticaret’i ziyaret ederek mevcut ticari potansiyel ve gelecek hakkındaki planları ile ilgili görüş ve değerlendirmelerini aldılar.

Tomba: “desteklerimiz devam edecek”

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Körfez Ticaret Odası İhracat Komisyonu Başkan Yardımcısı Bilal Tomba; “Ticari hayatlarında yüksek itibar sahibi olmalarını sağlayan Haşim Özdağdeviren’i ve genç girişimcimiz Mustafa Özdağdeviren’i işletmelerini bir üst seviyeye yükseltmeye devam ettikleri için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Körfez Ticaret Odası olarak ihracat yapmak isteyen üyelerimize desteklerimiz devam edecektir” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica