Ekonomi

Körfez Ticaret Odası Meclisi ‘Kadına Şiddete Hayır’ dedi

Körfez Ticaret Odası Meclisi ‘Kadına Şiddete Hayır’ dedi Körfez Ticaret Odasının Kasım Ayı meclisine konuk olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran gerçekleştirdikleri projeleri anlattı. Körfez Ticaret Odası Meclisi ‘Kadına Şiddete Hayır’ dedi detaylar haberimizde…

Körfez Ticaret Odası Meclisi ‘Kadına Şiddete Hayır’ dedi

Körfez Ticaret Odası Kasım Ayı meclis toplantısı Güngör Ayhan başkanlığında toplandı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın katılımı ile gerçekleştirilen meclis toplantısında kadına şiddetle mücadele gününü dikkat çekmek amacıyla meclis üyeleri turuncu kurdele taktı.

Öztürk: “önemli olan ilçemizin, ilimizin gelişmesidir”

Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk; ay içinde gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlattığı meclis konuşmasında yaklaşan yerel seçimlere dikkat çekerek, “önemli olan ilçemizin, ilimizin gelişmesidir. Seçimler nedeniyle odamıza da aday adayları ziyaretler yapıyorlar gelen adayların projelerini dinliyoruz. Bu hizmet yarışında hepsine başarılar diliyorum” dedi.

ARÜV Çevre Firma Yetkilisi Müge Erpek Firma Tanıtımını Gerçekleştirdi

Baran hizmetlerini anlattı

Körfez Ticaret Odasının Kasım Ayı meclisine konuk olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gerçekleştirdikleri projeleri anlattı. Eğitim, sosyal, yaşam ve sosyal hayata sundukları hizmetlerden bahseden Baran, ilçemizin gelişmesi için pek çok çalışma yaptık bunun devamında, “Hereke’ye Hukuk Fakültesini getireceğiz projemiz hazır. Yine kadınlarımız için jimnastik kulüpleri çocuklar okula anneler spora projemizi gerçekleştirdik kadınlarımızı sosyal hayata kazandırmak bizler için çok önemli” dedi.

Üyeler kendini tanıttı

Körfez Ticaret Odası meclis toplantılarında her ay yapılan üye tanıtımları kısmında; Arüv Çevre Firma yetkilisi Müge Erpek 1992 yılından bu yana yürürlükteki kanun, yönetmelik, tebliğ; genelge vb. mevcut silsilesi çevresinde proje sahiplerine alt yatırımların tüm izin işlemlerinin yürütülmesi; ve süreç yönetiminin planlanması hususlarında müşavirlik hizmeti verdiklerini anlattı.

Komite Üyesi Fatoş Durak Meclis Toplantımızda Kadına Şiddetle Mücadele Günü Kapsamında Farkındalık Yaratmak Adına Bir Konuşma Gerçekleştirdi

Komite sunumları ve plaket takdimleri yapıldı

Körfez Ticaret Odası meclis toplantısı komite sunumlarında 12. Komite Üyesi Murat Çetinkaya kısa çalışma düzeni; ve 7020 sayılı kanun kapsamında borçların yapılandırılması. 6. Komite Üyesi Fatoş durak kadına şiddetle mücadele günü kapsamında farkındalık. 15. Komite başkanı Ayşe Hacet Aşar kadın girişimciler ve kadına şiddetle mücadele günü kapsamında düzenlenen kahvaltı organizasyonu; meclis Üyesi Fatih Uykun Anadolu Vakfı İle Ortaklaşa Gerçekleştirilen özel öğrencilere yönelik projeyi meclis üyeleri le paylaştılar.

Geçmiş dönem yöneticilerine plaket verildi

Körfez Ticaret Odası geçtiğimiz yıllarda odada görev alan eski yöneticiler plaket takdimlerine devam ediyor. Bu kapsamda 2005-2013 yılları arasında meclis üyesi olarak görev yapan Sacettin Yılmaz’a; 2005-2009 yılları arasında yönetim kurulunda görev yapan Hüseyin Demir’e; ve 2000-2009 yılları arasında meclis üyesi olarak görev yapan Mahmut Okan’a plaket takdimi yapıldı.

Geçmiş Dönem yöneticilerden Hüseyin Demir’e Plaketini Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Verdi
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica