Ekonomi

Körfez Ticaret Odasında ikinciel araç alım satım belgesi sınavları yapıldı

Körfez Ticaret Odasında ikinciel araç alım satım belgesi sınavları yapıldı Körfez Ticaret Odası üyeleri için hizmetlerine devam ediyor. Bu kapsamda 2. el motorlu kara taşıtları alım satım belgesi (mesleki yeterlilik belgesi) sınavlarını gerçekleştiren Körfez Ticaret Odası otomotivci üyelerine büyük kolaylık sağlıyor. İki aşamalı olarak gerçekleştirilen sınavların ilki Körfez Ticaret Odası eğitim salonunda gerçekleştirilirken ikinci aşama olan uygulama sınavı Ataklar galeride yapıldı. Körfez Ticaret Odasında ikinciel araç alım satım belgesi sınavları yapıldı detaylar haberimizde…

Körfez Ticaret Odasında ikinciel araç alım satım belgesi sınavları yapıldı

Körfez Ticaret Odası üyeleri için hizmetlerine devam ediyor. Bu kapsamda 2. el motorlu kara taşıtları alım satım belgesi (mesleki yeterlilik belgesi) sınavlarını gerçekleştiren Körfez Ticaret Odası otomotivci üyelerine büyük kolaylık sağlıyor. İki aşamalı olarak gerçekleştirilen sınavların ilki Körfez Ticaret Odası eğitim salonunda gerçekleştirilirken ikinci aşama olan uygulama sınavı Ataklar galeride yapıldı. Her eğitimde maksimum 12 kişinin sınava girebildiği mesleki yeterlilik sınavı için 2 gün ayrı ayrı sınav yapıldı.

Körfez Ticaret Odasının sağladığı olanaklarla yapılan uygulamalı sınav

Talepler çok fazla…

Mesleki yeterlilik belgesi sınavları hakkında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk “Neredeyse her meslek için zorunlu hale gelen mesleki yeterlilik sertifikaları sürekli diyaloglar içindeyiz… 2. el motorlu kara taşıtları alım satım belgesi sınavı ile ilgili talepleri halen alıyoruz. Bu sınavların 3. ve dördüncüsünü de yapacağız. Ayrıca, yakın zamanda emlakçı üyelerimiz içinde mesleki yeterlilik sınavları düzenleyeceğiz. Üyelerimizden isteğimiz bizleri takip etmeleri ve bu sınavları kaçırmamaları olacaktır” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica