Ekonomi

Körfez Ticaret Odasından yeni göreve atanan bürokratlara ziyaret

Körfez Ticaret Odasından yeni göreve atanan bürokratlara ziyaret Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veysel Şenol; Meclis Başkan Yardımcısı Bilal Atak, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kırcı ve Mehmet Gümüş ziyaretlere katıldılar. Körfez Ticaret Odasından yeni göreve atanan bürokratlara ziyaret detaylar haberimizde…

Körfez Ticaret Odasından yeni göreve atanan bürokratlara ziyaret

Körfez Ticaret Odası Körfez ilçede yeni göreve başlayan Körfez Başsavcısı Burak Olgun; Körfez İlçe Müftüsü Sabri Bağcı ve yeni İlçe Jandarma Komutanı Bahadır Durgut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Körfez Ticaret Odasından yeni göreve atanan İlçe Jandarma Komutanı Bahadır Durgut’a ziyaret

Kurumlar arası işbirliğinin önemi taraflarca benimsendi…

Körfez Ticaret Odası Körfez ilçede yeni göreve başlayan Körfez Başsavcısı Burak Olgun; Körfez İlçe Müftüsü Sabri Bağcı ve yeni İlçe Jandarma Komutanı Bahadır Durgut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Meclis Başkanı Güngör Ayhan; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veysel Şenol, Meclis Başkan Yardımcısı Bilal Atak; yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kırcı ve Mehmet Gümüş’ün katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette Körfez ilçesinin sorunları ve kurumlar arası işbirliğinin önemi konuşuldu.

Körfez Ticaret Odasından yeni göreve atanan İlçe Müftüsü Sabri Bağcı’ya ziyaret..

İşbirliği önemli…

Körfez ilçesinin önemine değinen Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk; “ilçemizin kalkınması ve daha iyi yerlere gelmesi için kurumlar arası işbirliğini son derece önemsiyor; İlçe sorunlarımızın tespiti ve çözümünde etkin rol almayı görev biliyoruz. Körfez Ticaret Odası olarak kurumlarımızla iş birliğine ve fikir alışverişine her zaman hazırız” Dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica