Bilim-Teknoloji

Körfez Ticaret Odası’nın özel öğrencilere yönelik projesi

Körfez Ticaret Odası’nın özel öğrencilere yönelik projesi Körfez Ticaret Odası üyelerine yönelik olarak gerçekleştirdiği hizmetler dışında sosyal sorumluluk çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Körfez Ticaret Odası’nın özel öğrencilere yönelik projesi detaylar haberimizde…

Körfez Ticaret Odası’nın özel öğrencilere yönelik projesi

Türkiye’nin en önemli vakıflarından olan Anadolu Vakfı ve Özel Verimli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliğinde özel çocuklar ve ailelerine yönelik olarak birebir ön değerlendirmelerde bulunarak önemli bir projeye imza attı.

55 öğrenci ile birebir görüşmeler yapıldı…

Alanlarında uzman Çocuk Cerrahi uzmanı Ahmet Nadir Tosyalı, Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı Ebru Gözer ve Beslenme Uzmanı Tuba Örnek’in 55 Özel öğrenci ve velileri ile birebir görüşmeler yaptığı organizasyonda özel öğrencilerle ilgili ön değerlendirmelerde bulunuldu.

Özel öğrenci ve velisi…

Öztürk: “projemiz çok hayırlı bir hizmet”

Programın açılışında konuşan Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada; “Anadolu Vakfı gibi büyük bir vakıfla ilçemizde bulunan özel eğitim veren kuruluşlarda bu eğitim ve ön değerlendirmeleri yapmaya devam edeceğiz. İlk olarak Gülünce Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile başlattığımız projemiz bugün Özel Verimli Rehabilitasyon Merkezi ile devam ediyor. Bugün burada özel öğrencilerimiz ve aileleri ile bir arada olmanın ve böyle hayırlı işlere vesile olmanın gururunu yaşıyoruz. Bugün Üyemiz olan Özel Verimli Rehabilitasyon Merkezi Kurucu temsilcisi Müjgan Hasımoğlu ve okul müdüresi Sevgi Özkan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ Dedi. Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucu temsilcisi Müjgan Hasımoğlu ise yapılan organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirirken; Körfez Ticaret Odası ile her zaman işbirliğimiz sürecektir” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica