Ekonomi

KOSGEB il müdürü Körfez Ticaret Odasına ziyarette bulundu

KOSGEB il müdürü Körfez Ticaret Odasına ziyarette bulundu Körfez Ticaret Odası’nın önemli paydaşları arasında yer alan KOSGEB ile ilişkileri güçlendirmek ve ortak çalışmaların yapılması; iş birliği güç birliği projeleri gibi konular konuşuldu. KOSGEB il müdürü Körfez Ticaret Odasına ziyarette bulundu detaylar haberimizde…

KOSGEB il müdürü Körfez Ticaret Odasına ziyarette bulundu

Körfez Ticaret Odası önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor bu kapsamda KOSGEB İl Müdürü İbrahim Ustaömer Körfez Ticaret Odası’na ziyarette bulundu.

Güçbirliği ve Projeler konuşuldu

Körfez Ticaret Odası önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor bu kapsamda KOSGEB İl Müdürü İbrahim Ustaömer Körfez Ticaret Odası’na ziyarette bulundu. Körfez Ticaret Odası’nın önemli paydaşları arasında yer alan KOSGEB ile ilişkileri güçlendirmek ve ortak çalışmaların yapılması; iş birliği güç birliği projeleri gibi konularının konuşulduğu ziyarette Körfez Ticaret Odası’nın Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Gülcan; Fatih Fidan Ahmet Kırcı, Hamza Küpeli ve Genel Sekreter Kenan Mintaş hazır bulundu.

Başkanın makamında ziyaret…

“İlişkileri önemsiyoruz”

Kurumlar arası ilişkilerin önemine vurgu yapan Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk; “KOSGEB bizim en önemli paydaşlarımızdan biri gerek odamızda; verdiğimiz uygulamalı girişimcilik kurslarımız gerekse bizlere sağladığı destekler anlamında KOSGEB ile olan ilişkilerimizi çok önemsiyoruz. Bundan sonraki süreçte de işbirliklerimiz devam edecektir” diyerek KOSGEB İl Müdürü İbrahim Ustaömer’e ziyaretleri için teşekkür etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica