Ekonomi

KOTO Ankara temaslarını sürdürüyor: TSE’ye ayrı dosya

KOTO Ankara temaslarını sürdürüyor: TSE’ye ayrı dosya … Bulut, “İş dünyasının taleplerine titizlikle kulak verdiğinizi ve çözümü noktasında da bir o kadar özenli davrandığınızı biliyoruz. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi. detaylar haberimizde…

KOTO Ankara temaslarını sürdürüyor: TSE’ye ayrı dosya

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve beraberindeki Oda heyeti, üyelerin yaşadığı sorunların çözümü için sürdürdüğü Ankara temaslarına Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile devam etti

KOTO Başkanı Necmi Bulut, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Efe ve Meclis Üyesi Cemil Altınkaya ile birlikte, Türk Standartları Enstitüsü Başkanı Adem Şahin’i ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda KOTO Meclisi’ne de konuk olan Şahin, Oda heyetini Ankara’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kocaeli Ticaret Odası’nın çalışma ve girişimlerine yakından tanıklık ettiğini belirtti.

BAŞKAN BULUT: TİTİZ DAVRANDIĞINIZI BİLİYORUZ

Samimi ev sahipliği dolayısıyla TSE Başkanı Şahin’e teşekkür eden Başkan Bulut, “İş dünyasının taleplerine titizlikle kulak verdiğinizi ve çözümü noktasında da bir o kadar özenli davrandığınızı biliyoruz. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Bulut görüşmede, farklı sektörlerden iş insanlarının sorun ve çözüm önerilerini içeren kapsamlı bir dosya sundu.

KOTO’NUN SUNDUĞU DOSYADA YER ALAN BAŞLIKLAR

KOTO’nun dosyasında yer alan konu başlıkları şöyle; Dış Ticarette Risk Esaslı Kontrol Sistemi (TAREKS) işlemlerinde yaşanan aksaklıklar ve sistemin revize ihtiyacı, ikinci el otomobil sektöründe TSE hizmet yeri belgesi olmayan ekspertiz firmalarının çalışmasının önlenmesi ve denetlenmesi, asansör sektöründe gerçekleştirilen TSE denetimlerine katılan mühendislerde bulunması gereken şartların düzenlenmesi, CE İthalat Prosedür/Genelge Talimatının uygulanmasında yaşanan sorunlar.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica