Ekonomi

KOTO Başkanı: Her zaman üyelerimizin yanındayız

KOTO Başkanı: Her zaman üyelerimizin yanındayız… Kocaeli Ticaret Odası olağan meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi.Toplantıda değerlendirmelerde bulunan KOTO Başkanı Necmi Bulut,her zaman üyelerinin destekçisi olduklarını belirtti. detaylar haberimizde…

KOTO Başkanı: Her zaman üyelerimizin yanındayız

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, meclis toplantısında yaptığı konuşmasında aşağıdaki ifadelere yer verdi; “Açık yüreklilikle ifade ediyorum ki; komitelerimizde ya da meclisimizde konuşulup da yönetimin dikkate almadığı, ilgililere iletmediği hiçbir konu yoktur. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı olarak benim ve yönetimdeki arkadaşlarımın en önemli- başlıca görevi, seçilmiş olan komite üyesi ve meclis üyesi arkadaşlarımızın, ‘ticaret erbabı, kent ekonomisinin geliştirilmesi’ adına ürettiği fikirleri ilgililerimize taşımaktır. Bu kriterleri taşıdığı müddetçe, her makama her bir sorunu taşır, takipçisi oluruz.

“Üyelerimizi hak mücadelelerinde yalnız bırakmadık”

Başkan Bulut sözlerini; “Üyemizin sesini daha net duymak ve ilgililere duyurmak amacıyla komiteleri oluşturan zümrelere özel toplantılar yapıyor, buradan çıkan sonuçları yine yetkililerimize iletiyoruz. Zümrelerden gelen hiçbir bilgiyi es geçmedik, Valilik, Büyükşehir demeden yetkililerimize birinci ağızdan ilettik. Komitelerimizden sorumlu olan siz meclis üyelerimizi de hiçbir hak mücadelesinde yalnız bırakmadık. Hangi makamla görüşecekseniz randevularını Kocaeli Ticaret Odası olarak bizler aldık, bizler görüşme olanakları sunduk. Altını vurgulayarak çiziyorum ki hiçbir üyemizi, komitesi için verdiği mücadelede yalnız bırakmadık. Demek ki biz, üyemizin, meclis üyemizin her zaman yanındayız.” şeklinde sürdürdü.

“Her zaman elbirliğiyle çalışacağız”

Bulut son olarak ifadelerini; “Ama Oda Başkanı olarak sokakta üretilen laflara da söyleyecek bir şeyimiz yok. Çünkü Kocaeli Ticaret Odası, birilerinin istediği gibi tartışarak iş yapmak, iş üretmek durumunda değil. Bizler el ve gönül birliğiyle, bu çatı altında, bu mecliste çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. 4 yıl sonra üyelerimize, ‘bizler için ne yaptınız’ diye sorduklarında cevap verebilmeliyiz. Bu meclisin kürsüsünü, üyelerimiz için ürettiğimiz hizmetlerle meşgul etmeliyiz” şeklinde tamamladı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica