Ekonomi

KOTO Başkanı TOBB Başkanı ile TÜPRAŞ’ı görüştü

KOTO Başkanı TOBB Başkanı ile TÜPRAŞ’ı görüştü … Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelen KOTO Başkanı Necmi Bulut, TÜPRAŞ Genel Müdürlüğü’nün taşınması  konusunu gündeme getirerek Hisarcıklıoğlu’ndan Ali Koç ile görüşme sözü aldı. detaylar haberimizde…

KOTO Başkanı TOBB Başkanı ile TÜPRAŞ’ı görüştü

Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelen KOTO Başkanı Necmi Bulut, TÜPRAŞ Genel Müdürlüğü’nün taşınması  konusunu gündeme getirerek Hisarcıklıoğlu’ndan Ali Koç ile görüşme sözü aldı.Kocaeli Ticaret Odası Baskanı Necmi Bulut, Sigorta Acenteleri Kurultayı’na katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı sonrası TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelen Başkan Bulut, TÜPRAŞ Genel Müdürlüğü’nün taşınması konusunu gündeme getirdi.

Hisarcıklıoğlu’ndan Ali Koç sözü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile gerçekleştirdiği başbaşa görüşmesinde TÜPRAŞ Genel Müdürlüğü’nün İstanbul’a taşınması halinde maddi-manevi kayıba uğrayacağını detaylarıyla açıklayan KOTO Başkanı Necmi Bulut; “Tüm sosyal etkilerini Kocaeli’nin ve Kocaelililerin yaşadığı böylesi bir tesisin genel müdürlüğü de Kocaeli’de olmalıdır. TÜPRAŞ Kocaeli’de kurulmuş ve büyümüş bir markadır. Her yönüyle Kocaeli’de kalmalıdır” dedi. Başkan Bulut ve tüm Kocaelililerin konuya karşı hassasiyetine hak verdiğini ifade eden Başkan Hisarcıklıoğlu, konuyu bizzat Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç ile görüşeceğini ifade etti. Başkan Hisarcıklıoğlu, Kocaeli’nin yanında olduklarını vurgulayarak; Tüpraş Genel Müdürlüğü’nün Kocaeli’de kalması gerektiği konusunda elinden gelen her çabayı göstereceğine dair söz verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica